Thereon Trickling Gazer

Made In Scotland From Petter.

Bra återbäring

Det är kul att handel kläder och saker och speciellt när det är rea tycker jag. Det finns mycket fint som man kan hitta och som man tycker är kul att hålla på med och det är ju ännu roligare när man känner att man kan hitta bra ställen där man kan shoppa och där dom ger en återbäring på det som man köper. Då blir det ju ännu bättre och roligare och något som man vill hålla på med. Ja det finns en hel del som man kan prova på och som man tycker är kul att göra.

Bra att det finns såna sätt

Ja det är ju bra att det finns såna sätt som man kan handla på så att man kan på pengar tillbaka när man handlar via dom. Det är ett smidigt och enkelt sätt att handel på och det är ju väldigt kul när man känner att man får pengar tillbaka och att det ger något. Ja det är verkligen ett bra sätt att göra det på så det gäller att kolla upp det och se vad det är som man kan göra och hitta på. 
Ja det är härligt när man hittar bra saker till ett bra pris då känns det ännu lite roligare och det är ju det man vill och det finns så mycket som man kan hitta nu när det är rea och man gör ju väl i att passa på att köpa dom sakerna när det är billigare än när det är fullt pris, det tycker i alla fall jag. Det är så skönt när det finns saker som man kan hitta på och som man känner är något som man vill ha och så hittar man det till ett väldigt bra pris.
Ja det underlättar en hel del och det är bra att göra det då.