Thereon Trickling Gazer

Made In Scotland From Petter.

Dags för något nytt?

Är det så att det är dags för att börja jobba med något nytt? Ja det kan vara så att man känner att man behöver göra nåt nytt för att det man håller på med inte är lika kul längre, eller fungerar det inte längre med ditt liv. Ja det kan vara många olika orsaker till att man vil byta jobb.
Om man vill byta helst så kan det vara dags att börja plugga något annat och se vad man då kan bli. Det finns ju komvux överallt så det är bara att söka på till exempel " komvux ekerö " och så får man upp det som är närmast en. Ja det är enkelt och smidigt och väldigt bra.

Kul att göra något nytt ibland

Ja det behövs göras nått nytt ibland, man kan behövs se något nytt göra något nytt, träffa nytt folk och så vidare. Ja det finns mycket som man kan göra och hitta på som man kan tycka är kul. Man får försöka komma fram till vad det är som man tycker är kul och ta det därifrån. Kolla om det finns en sån kurs som man vill ta och sen så får man söka och hoppas att man kommer in. Ja det är bra att man kan göra det så att man känner att man gör något nytt och att det blir kul och att det blir en roligare vardag. Ja det finns så mycket som man kan tänkas hitta på och göra och det är ju kul att det är så och att det inte behöver vara så svårt att byta jobb. Man får bara ta tag i det så att det blir gjort. Ja det brukar ge med sig med tiden och det är ju sant, det brukar alltid lösa sig tillslut med det här med jobb.